Wie zijn wij?

Dé secondanten van Hannus d’n Heiboer

We leggen graag wie we zijn en wat we doen !

Het ontstaan van De Hannusclub

In de jaren tachtig vierde Soos Satisfaction aan de Schoolstraat nog volop op haar eigen wijze carnaval. Dáár is het idee ontstaan om Hannus d’n Heiboer (een mascotte die tijdens de beginjaren van het carnaval de luifel van de Kentering sierde) weer eens voor de dag te halen. Na een succesvolle herintroductie heeft Hannus vanaf het parkeerterrein van Satisfaction dan ook vele jaren gewaakt over Zandhazendurp. Toen Satisfaction haar deuren aan de schoolstraat sloot en Brasserie De Coelenborgh vanaf deze locatie verder ging, had Hannus een aantal secondanten nodig. Een vriendenclubje voortvloeiend uit Satisfaction. Zo is de Hannusclub ontstaan.

Leden van de Hannusclub

Het clubke van Hannus is zo klein, dat best alle leden genoemd kunnen worden:
Jan van Beekveld, Ton van Bussel, Walter Derksen, Tony van der Geld, Gerrit van Dinther, Bert ter Mors, Cees van Iersel, Hans van der Plas, Tini Voets, Marcel van den Oetelaar en Felix v.d. Nieuwendijk.
De club kent overigens geen bestuur. Het is eigenlijk gewoon één groep vrienden.

Wat doen we ?

Hoofdzakelijk het organiseren van de Intocht Plus op zaterdag met carnaval. De Intocht Plus kenmerkt zich door het inhalen van de Prins voorgegaan door een kinderoptocht.
De Intocht Plus kent verder een programma op de Driesprong die elk jaar weer veel carnavalsvierders aangenaam verrast.